Uien snipperen
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

0/0000
2 jul 2014 0 1248
De makkelijke manier om een ui te snipperen. We kunnen je tranen niet drogen, maar we kunnen wel laten zien hoe je het best een ui snijdt!

1. Snijd het topje eraf, maar laat het worteleinde intact. Pel de ui, snijd hem in de lengte doormidden, dwars door het worteleinde. 

2. Leg de ui helften op de snijplank met de ronde kant naar boven. Houd een helft vast bij het worteleinde en snijd hem verticaal in; begin een paar millimeter van het einde, zodat dit intact blijft. 

3. Snijd dan horizontaal, zodat de snippers loskomen, gooi het worteleinde weg. Nu is de andere helft aan de beurt.
 

Deel Artikel
Bewaar artikel
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren


  • Reageren

    Verzenden




Kooktips

Meer Kooktips