Ingredienten van het seizoen
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

35/2015
25 aug 2015 2 1379
Ieder jaargetij kent zijn verschillende soorten ingredienten. Wil je weten wat de beste tijd is om prei, aardbeien of pruimen te eten? Of in welk seizoen bietjes, wortelen of bloemkool het beste smaakt? In deze vier kalenders vind je alle groente en fruitsoorten die op dat moment op hun allerlekkerst zijn. Lente, zomer, herfst of winter; elk seizoen smaakt bijzonder!

Seizoenskalender

Ga naar de lentekalender groente en fruit
Ga naar de zomerkalender groente en fruit
Ga naar de herfstkalender groente en fruit
Ga naar de winterkalender groente en fruit

 
De frisse smaak van citrus en het eerste groen van het voorjaar in salades. De overdaad van sappig, rijp zomerfruit in de zomer. De aardse smaken van paddenstoelen, noten en wild in het najaar en hartverwarmende smaken, langzame stoofgerechten en homemade soepen in de winter. Voor elk seizoen en elk moment van de dag vind je hieronder de linkjes naar de lekkerste recepten in elk jaargetij. 

Recepten van 't seizoen

Ga naar alle lenterecepten
Ga naar alle zomerrecepten
Ga naar alle hersftrecepten
Ga naar alle winterrecepten

 

Deel Artikel
Bewaar artikel
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

    Kooktips

    Meer Kooktips
    Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


    Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...