Dips, sauzen & chutney's
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

38/2015
17 dec 2015 18 2475
Fantastisch op brood, heerlijk bij chips en geweldig bij crudité: dips en smeersels passen overal bij! Wij hebben de lekkerste varianten voor je op een rij gezet: van zelfgemaakte mayonaise tot jus en van saus tot chutney.

13x dips & smeersels
- Gegrilde perziksalsa (lekker bij tortillachips)
- Tzaziki
- Yoghurt-muntdip (serveer ’s bij deze erwtenfalafel)
- Auberginedip
- Makkelijke dips voor chips
- Hummus van witte bonen
- Pompoenhummus (voor bij flatbread)
- Avocadodip (heerlijk bij pitabrood met falafel)
- Tuinbonendip met dille
- Cranberrydip (perfect bij deze camembertpakketjes)
- Mezzeselectie (humammara, köfte, fattoush en wittebonendip)
- Waterkers-guacamole
- Kippenleverpaté

4x boter
- Kerstboter voor in de kalkoen
- Salieboter (voor bij deze zoete aardappel)
- Ansjovisboter (heerlijk bij een groot stuk entrecote)
- Chipotleboter (smelt op deze gegrilde maiskolven)
 
2x Jus
- Lekkere jus
- Pittige jus (voor bij gebraden cajunkip en wortels)

15x saus
- Smokey’s BBQ saus
- Barbecuesaus in Koreaanse stijl
- Cumberlandsaus (voor bij allelei soorten vlees)
- Broodsaus
- Gemakkelijke tomatensaus (voor bij pasta)
- Hollandaisesaus (geweldig bij eggs benedict)
- Remouladesaus (voor bij je leftover kalkoen)
- Pittige pindasaus
- Pittige currysaus (maak er eens deze tandoori kip mee)
- Mosterdsaus (lekker bij Franse worteltjes)
- Tomatensaus voor op de pizza
- Citroensaus (voor bij gebakken kabeljauw)
- Mascarponesaus (een geweldige match met deze gnocci)
- Blauwekaassaus (voor op ’n homemade kipburger)
- Aspergesaus

9x mayonaise & aïoli
De lekkerste mayo's voor bij friet op op tafel bij gourmet of vleesfondue.
- Basismayonaise
- Saffraanmayo
- Basilicummayo
- Knoflookmayo
- Citroenaioli
- Harissamayo
- Kruidenaïoli
- Aïoli
Doperwtenaïoli

4x chutney
Serveer bij ’n kaasplankje met druiven, op toast, bij pate of bij je Indiase maaltijd.
- Makkelijke tomatenchutney
- Rode uienchutney
- Appelchutney
- Abrikozen-gemberchutney

8x salsa & pesto
- Meloen-komkommersalsa
- Zalige chilisalsa
- Chimichurri
- Pesto van geroosterde paprika
- Pesto van peterselie en amandel
- Basilicumpesto zonder zuivel
- Rucolapesto
Salsa verde fresco

Deel Artikel
Bewaar artikel
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren





    Kooktips

    Meer Kooktips