Dips, sauzen & chutney's
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

38/2015
17 dec 2015 19 3096
Fantastisch op brood, heerlijk bij chips en geweldig bij crudité: dips en smeersels passen overal bij! Wij hebben de lekkerste varianten voor je op een rij gezet: van zelfgemaakte mayonaise tot jus en van saus tot chutney.

13x dips & smeersels
- Gegrilde perziksalsa (lekker bij tortillachips)
- Tzaziki
- Yoghurt-muntdip (serveer ’s bij deze erwtenfalafel)
- Auberginedip
- Makkelijke dips voor chips
- Hummus van witte bonen
- Pompoenhummus (voor bij flatbread)
- Avocadodip (heerlijk bij pitabrood met falafel)
- Tuinbonendip met dille
- Cranberrydip (perfect bij deze camembertpakketjes)
- Mezzeselectie (humammara, köfte, fattoush en wittebonendip)
- Waterkers-guacamole
- Kippenleverpaté

4x boter
- Kerstboter voor in de kalkoen
- Salieboter (voor bij deze zoete aardappel)
- Ansjovisboter (heerlijk bij een groot stuk entrecote)
- Chipotleboter (smelt op deze gegrilde maiskolven)
 
2x Jus
- Lekkere jus
- Pittige jus (voor bij gebraden cajunkip en wortels)

15x saus
- Smokey’s BBQ saus
- Barbecuesaus in Koreaanse stijl
- Cumberlandsaus (voor bij allelei soorten vlees)
- Broodsaus
- Gemakkelijke tomatensaus (voor bij pasta)
- Hollandaisesaus (geweldig bij eggs benedict)
- Remouladesaus (voor bij je leftover kalkoen)
- Pittige pindasaus
- Pittige currysaus (maak er eens deze tandoori kip mee)
- Mosterdsaus (lekker bij Franse worteltjes)
- Tomatensaus voor op de pizza
- Citroensaus (voor bij gebakken kabeljauw)
- Mascarponesaus (een geweldige match met deze gnocci)
- Blauwekaassaus (voor op ’n homemade kipburger)
- Aspergesaus

9x mayonaise & aïoli
De lekkerste mayo's voor bij friet op op tafel bij gourmet of vleesfondue.
- Basismayonaise
- Saffraanmayo
- Basilicummayo
- Knoflookmayo
- Citroenaioli
- Harissamayo
- Kruidenaïoli
- Aïoli
Doperwtenaïoli

4x chutney
Serveer bij ’n kaasplankje met druiven, op toast, bij pate of bij je Indiase maaltijd.
- Makkelijke tomatenchutney
- Rode uienchutney
- Appelchutney
- Abrikozen-gemberchutney

8x salsa & pesto
- Meloen-komkommersalsa
- Zalige chilisalsa
- Chimichurri
- Pesto van geroosterde paprika
- Pesto van peterselie en amandel
- Basilicumpesto zonder zuivel
- Rucolapesto
Salsa verde fresco

Deel Artikel
Bewaar artikel
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren





    Kooktips

    Meer Kooktips
    Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


    Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...