De lekkerste paasrecepten op een rij
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

0/0000
18 mrt 2015 10 7464
Pasen is bij uitstek het moment om met vrienden en familie bij elkaar te komen en te genieten van uitgebreid eten. Je hebt immers alle tijd om in de keuken te staan! Op deze pagina vind je de allerlekkerste paasrecepten, van ontbijt tot diner. Zodat je goed voorbereid het paasweekend ingaat. En ook aan de kids hebben we uiteraard gedacht. Dit paasseizoen gaan we samen genieten!

Jamie magazine's ultieme paasmenu
We trappen meteen goed af: op deze pagina staan alle paastoppers op een rij. Van huisgemaakte croissants tot langzaam gegaarde lamsbout: deze moderne klassiekers mogen niet op de paastafel ontbreken. Het worden heerlijke paasdagen!
Lees meer…

De 21 allerlekkerste paasontbijtjes
Wat is Pasen zonder uitgebreid ontbijt? Denk aan een paasstol met pistachespijs, gekookte eitjes en verse vruchtensappen. Begin de dag goed en duik daarna lekker de tuin in, op zoek naar eitjes!  Of maak een wandeling met je geliefden.
Lees meer…

20 x happy brunch
Eten brengt mensen samen. Slaap extra lang uit op paaszondag en schuif daarna met z’n allen aan voor een lange, relaxte brunch. Iemand zin in bubbels?  
Lees meer…

20 x paasrecepten voor kids
Naast eitjes zoeken en ze beschilderen is er voor kinderen niets leuker dan met een groot schort voor te mogen helpen in de keuken. Mengen, kneden, mixen en glazuren: op deze pagina hebben wij de leukste recepten voor je neergezet die je samen met je kids kunt maken, zoals sinaasappel-honinglimonade en sticky spiesjes.
Lees meer…

De 25 allerbeste paastaarten
Deze taarten, cakes en gebakjes zijn absolute crowdpleasers. Wedden dat ze onder luid applaus ontvangen zullen worden? Met deze 25 paastoppers wordt het een feest op tafel!  
Lees meer…

25 ultieme gerechten met ei
Eieren worden al eeuwenlang geassocieerd met de lente en Pasen. Speciaal voor jou selecteert Jamie magazine 25 recepten waarin het ei centraal staat. Ga lekker aan de slag en stel zelf jouw ultieme menu-met-ei samen.  
Lees meer…

Deel Artikel
Bewaar artikel
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
    Kooktips

    Meer Kooktips