6x recepten met chorizo
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

43/2016
13 mei 2016 13 2490
Chorizo is een pittig Spaans worstje waar pimentón (gerookte paprikapoeder) aan toe is gevoegd.
In Spanje wordt het terecht de koning onder de worsten genoemd omdat hij zo veelzijdig is: je kunt chorizo rauw kopen om te grillen of te bakken, of voorgekookt om zo te eten. De smaak varieert van mild tot flink pittig, waardoor er voor elk recept wel een geschikte soort voorhanden is. Op deze pagina onze favoriete gerechten met chorizo.

Tomatensoep met chorizo
Met een pittige maaltijdsoep scoor je altijd! Zeker als hij ook nog eens snel op tafel staat.

Tuinbonen, chorizo & amandelen
Dit recept combineert twee waanzinnige smaken met elkaar: zoete tuinbonen en zoute knapperige chorizo. Het ultieme superfood voor op een doordeweekse dag!

3 Avocado met chorizo op toast
Dit makkelijke hapje staat binnen een mum van tijd op tafel! De romige avocado gaat geweldig samen met de pittige chorizo en het frisse citroensap. 

Geglaceerde chorizo met amandelen
Een lekker tapasgerecht dat niet mag ontbreken naast klassiekers als albondigas en patatas bravas.

Paella met kip & chorizo
Een zomerse paella met kip en pittige chorizo. Glaasje wijn erbij en je kunt aan tafel!

Aardappel-chorizo-ontbijt
Trek in een stevig ontbijt? Dan is dit aardappel-chorizo-ontbijt echt iets voor jou. Het pittige van de chorizo gaat goed samen met de volle aardappel en frisse peterselie.

Deel Artikel
Bewaar artikel
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren





    Kooktips

    Meer Kooktips