5x Tarte tatin-recepten
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

39/2016
21 jan 2016 13 3325
Tarte tatin, wat een goddelijke taart met zijn gekaramelliseerde, lichtelijk gebrandje randjes. Als even niemand kijkt, snoepen we het liefst een stukje van de kleverige korst af, omdat het zo lekker is! Op deze pagina vind je vijf recepten van tarte tatins. Wie denkt dat er alleen zoete varianten zijn, vergist zich. Je kunt 'm ook maken met uien of bietjes en serveren als hartige lunch of licht voorgerecht. Dat wordt genieten!

Klassieke tarte tatin met roomijs
De karamel en frisse appel vormen een perfecte smaakcombinatie in deze evergreen. Serveer lauwwarm met een bol roomijs.
Ga naar recept klassieke tarte tatin met roomijs

Tarte tatin met peer & amandelen
In deze tarte tatin zijn niet appels, maar peren de ster. De amaretto en amandelen geven deze taart een feestelijke touch.
Ga naar recept tarte tatin met peer & amandelen

Tarte tatin met banaan
Deze tarte tatin zal binnen no time op zijn! In plaats van de traditionele appel, gebruik je in dit recept banaan in de taart. Het zoete van de banaan gaat geweldig samen met de karamel en de steranijs.
Ga naar recept tarte tatin met banaan

Hartige tarte tatin met ui
In deze hartige variant van de omgekeerde kaart combineer je het pittige van de geitenkaas met het zoete van de ui. Een heerlijke smaakcombinatie. Serveer met een frisse groene salade.
Ga naar recept hartige tarte tatin met ui

Tarte tatin van rode biet
Zelf bieten roosteren is natuurlijk het lekkerst voor deze roodkleurige tarte tatin, maar je kunt ook prima gekookte bieten kopen – let wel op dat ze niet in azijn zijn geweekt.
Ga naar recept tarte tatin van rode biet
 

Deel Artikel
Bewaar artikel
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren





    Kooktips

    Meer Kooktips