Tips voor een eerste date diner
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

0/0000
4 jul 2014 4 10863
Stel je voor; de eerste date met die ene leuke man uit de kroeg of met die dame die altijd zo leuk naar je lacht in de supermarkt. Opeens moet je nadenken over welke outfit je aan gaat trekken, hoe je je haar gaat doen en… wat je gaat koken! Gelukkig heeft Jamie Oliver heeft daar een heleboel tips voor, want hij veroverde zijn vrouw Jools ook niet zómaar.
 
Jamie Oliver a.k.a. The Naked Chef deelde op Valentijnsdag dit filmpje met ons; en wat vertelt hij daar tussen neus en lippen? Hij bereidde naakt (!) zeebaars voor Jools, die toen nog slechts zijn vriendin was. Nu leert hij je hoe je een perfect stukje tonijn klaarmaakt met daarbij een simpele spaghetti. Dat lijkt ons een betere manier van indruk maken.
 
 
Het eten staat klaar, de wijn ligt koud en je haar zit strak in model. Er rest nog maar één ding – de tafel dekken. Jamie zou Jamie niet zijn als hij daar niet over na had gedacht. Wist je dat hij een geheel eigen bestek- en servieslijn heeft? Aangevuld met Mr. Olivers wijnglazen, tafelkleed en servetten ben je klaar voor de perfecte avond.
 
En als je date dan is blijven slapen hoeft er nog maar één ding goed te gaan: het perfecte ontbijt. Hoe je dat voor elkaar cheft zie je in de video hieronder
 

 
Geslaagd? Kijk hier nog meer recepten voor een tweede, derde en zelfs vierde date (en dan maar hopen dat de ander ook eens een keer de schort om doet).
 

Deel Artikel
Bewaar artikel
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

  • Reageren

    Verzenden
Gelegenheden

Meer Gelegenheden