4x frittata
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

51/2017
28 mrt 2017 0 3085
Met een frittata kun je eindeloos variëren. Kies een combinatie van je favoriete ingrediënten en bak de frittata, voor de beste smaak en textuur, niet te lang. Op deze pagina geven we je vier heerlijke suggesties!

1. Frittata met fontina & sticky tomaten
De sticky tomaten uit dit glutenvrij frittatarecept zijn los ook erg lekker, dus maak meteen een grote portie. Serveer ze op toast met wat olijfolie plus zout en peper ‒ simpel, en geweldig lekker!
 
2. Frittata met chilipepers
Ben je gek op pittig eten? Dan is dit recept helemaal wat voor jou. Je kunt de frittata zo spicy maken als je zelf wilt, dus mocht je niet zo'n daredevil zijn dan is dat geen probleem.
 
3. Frittata met broccoli & erwten
Voor de luchtigste frittata kruid je de eieren pas vlak voor het bakken. Als je dat eerder doet, krijg je een vloeibaar waterig mensel. Voeg verse groente toe als broccoli, waterkers en doperwten.
 

4. Frittata met zoete aardappel & spinazie
Deze frittata is heerlijk als warm lunchrecept of licht hoofdgerecht. Serveer hem in de pan of schuif hem op een plank. Heerlijk met een eenvoudige groene salade met citroendressing.
 

Deel Artikel
Bewaar artikel
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren





    Kooktips

    Meer Kooktips
    Flammkuchen met zalm

    Snel & gezond met Jamie en Jumbo