5 x Jamie magazine + Jamie's super food voor elke dag


Jamie magazine vertelt bijzondere verhalen over o.a. chefs, kooktechnieken, ingrediënten en inspirerende steden. Daarnaast lees je alles over de wereld en vrienden van Jamie Oliver en kook je mee met hun favoriete recepten. Ga voor gemakkelijk salades, kip uit de oven of voor feestelijke taarten en uitgebreide barbecues. Met Jamie magazine wordt koken een eitje, reis je de hele wereld over en maak je kennis met de verhalen achter het eten op ons bord. 

Bestel nu 5 nummers Jamie magazine voor € 34,99 en ontvang Jamie's Super Food voor elke dag gratis. Bestel jouw abonnement voor 26 april en ontvang als eerste het nummer dat volledig in het teken staat van het Spanje op 12 mei.

Meer informatie over Jamie's Super Food voor elke dag.


Ben je al abonnee en wil je dit boek ook graag cadeau? Vernieuw dan je abonnement met een jaar en ontvang het boek gratis, bel 0900-0401805 (15 ct per minuut). Na de eerste abonnementsperiode kun je je abonnement heel gemakkelijk opzeggen: telefonisch, schriftelijk of per mail via de lezersservice. Actie geldt zolang de voorraad strekt. Voor verzending buiten Nederland of België gelden andere tarieven. Ben je woonachtig buiten Nederland of België? Dan is het helaas niet mogelijk om een abonnement met een cadeau af te sluiten. Wel kun je kiezen voor het kortingsabonnement en komt het eerst volgende nummer zo snel mogelijk naar je toe. 


  1. Direct bestellen

  € 34,99

  2. Uw persoonsgegevens

  Voornaam *
  Tussenv.
  Achternaam *
  Geslacht
  Postcode *
  Huisnr.*
  Toevoeging
  Straat *
  Plaats *
  Land *
  E-mailadres *
  Telefoonnummer
  Bedrijfsnaam

  3. Verzending


  Bestellen