Zoete aardappel met salieboter

Zoete aardappel met salieboter

Ingredienten

Zoete aardappel wordt ook wel bataat genoemd. Dit makkelijke recept met zoete aardappelblokjes en salie is niet alleen heel makkelijk te maken, ook nog is super lekker! 

1 Verwarm de oven voor op 200 ºC. Kwast de stukken aardappel in met olie. Bak ze 30–40 minuten in de oven, tot ze zacht zijn.


2 Smelt – net daarvoor – de boter in een koekenpan, bak de salie heel even zodra de boter bruist. Sprenkel de boter over de aardappelstukjes en serveer.

 

 

4 personen

• 3 grote zoete aardappels, in stukjes

• 2 el olijfolie

• 30 g roomboter 

• handje salieblaadjes


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis nieuwsbrief