Zoete aardappel-bloemkoolsalade

Bereiden

Deze salade zit barstensvol smaak door de kruiden, kappertjes en zoete aardappel. Heerlijk met een visje of stukje vlees! 

1 Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verdeel de blokjes zoete aardappel samen met de komijn- en venkelzaadjes en de chilivlokken over een braadslee, en schep de helft van de olijfolie erdoor. 

2 Rooster 30 minuten in de oven. Blancheer de bloemkoolroosjes 3 minuten in water. Voeg de roosjes na de 30 minuten toe aan de blokjes zoete aardappel in de braadslee en rooster ze 15 minuten mee.

3 Meng de kappertjes, ansjovis, het citroensap en de rest van de olijfolie; voeg zwarte peper toe. Schep dit mengsel door de groenten.




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
92 19241
(1)14.0

Beoordeel dit product

Shop tip

Feel good met Vichy

Jamie Oliver en Vichy 'Slow Âge' hebben de handen ineengeslagen om de boodschap van een bewuste eet- & levensstijl te vertellen.