Zeeduivel met spinazie & feta

Bereiden

Dit makkelijke recept is ideaal voor op een doordeweekse dag. De zeeduivelfilets bak je in slechts een paar minuutjes gaar! 

1 Bestrooi de zeeduivelfilets met het komijnzaad, de tijm, en zout en peper. Verhit wat olijfolie in en koekenpan en bak ze in 3–4 minuten per kant gaar.

2. Serveer op de spinazie, bestrooi met de feta en knijp er wat citroensap over uit.




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
100 7311
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...