Zeebaars met venkel

Bereiden

Vis en venkel vormen het gouden duo in dit supergerecht! Serveer met een simpele groene salade. 

1. Verwarm de oven (met bakplaat) voor op 200 ºC. Leg een stuk bakpapier klaar en schaaf daar de venkel, citroen en aardappels boven met een mandoline. Bestrooi met dille en leg de baars erop. Bestrooi met zout en peper en giet de olie en wijn erover.

2. Vouw het pakketje dicht en leg het voorzichtig op de bakplaat (pas op dat de wijn er niet uitloopt!) en bak de baars 10 minuten in de oven. Neem het pakketje vervolgens uit de oven en laat enkele minuten rusten. Vouw dan open – pas op voor de hete stoom – en serveer.




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
0 5017
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip