Zeebaars met tamarinde

Bereiden

Dit lichte gerecht met gebakken zeebaars is perfect voor op een doordeweekse dag. Serveer er een simpele salade bij.

1 Maal de chilipeper, koriander, knoflook, sjalot en gember tot een puree. Bak 3 min. in een beetje olie.

2 Roer de vissaus, tamarinde en suiker erdoor en laat 2 min. zachtjes koken.

3 Bestrooi het vel van de vis met zout en peper. Verhit de overgebleven olie in een andere pan en bak de vis 2 minuten op de huid. Keer de vis en bak nog 1-2 minuten.

4 Lepel de saus over de vis en bestrooi met de komkommer, lente-ui en sesam.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
4 3883
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip