Zeebaars met tamarinde

Bereiden

Dit lichte gerecht met gebakken zeebaars is perfect voor op een doordeweekse dag. Serveer er een simpele salade bij.

1 Maal de chilipeper, koriander, knoflook, sjalot en gember tot een puree. Bak 3 min. in een beetje olie.

2 Roer de vissaus, tamarinde en suiker erdoor en laat 2 min. zachtjes koken.

3 Bestrooi het vel van de vis met zout en peper. Verhit de overgebleven olie in een andere pan en bak de vis 2 minuten op de huid. Keer de vis en bak nog 1-2 minuten.

4 Lepel de saus over de vis en bestrooi met de komkommer, lente-ui en sesam.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
4 4123
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...