Deze carpaccio is van zalm gemaakt en staat in een mum van tijd op tafel. Wedden dat je er veel indruk mee maakt op je gasten?
1 Rangschik alle ingrediënten – behalve de olie en het limoensap – op een schaal.
2 Knijp de limoen erover uit, besprenkel de salade met olie. Bestrooi eventueel met chilipeper.
2 personen
• 300 g zalm van sushikwaliteit, in dunne plakjes
• handvol roosjes romanesco, in plakjes
• 1 el kappertjes
• 2 sjalotjes, in ringen
• hand microkruiden
• sap en geraspte schil van 1 limoen
• 2 el avocado-olie, of extra vergine olijfolie
• 1 rode chilipeper, zaadjes verwijderd, fijngesneden (optioneel)
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.