Zalm met aardappelsalade

Bereiden

Deze aardappelsalade wordt nog lekkerder door er een smaakvolle zalmsteak met krokant vel. 

1 Pureer de paprika’s, knoflook, het paprikapoeder en de chilivlokken in de keukenmachine.

2 Roer er genoeg olie bij voor een smeuïge saus en voeg de azijn naar smaak toe. Houd de saus zolang apart.

3 Kook de aardappel in circa 15 min. gaar in water met wat zout, voeg de sperziebonen toe en kook ze 2–3 min. mee. Giet af, doe ze in een kom en voeg sjalotsnippers, olijven, een scheut olijfolie en wat citroensap toe.

4 Bestrooi de zalmsteaks met zout en peper en bestrijk ze met wat olie, druppel er wat citroensap over en leg ze op een met alufolie bekleed grillrooster. Gril ze 5–6 min. met het vel naar boven. Het vel moet krokant zijn, en het zalmvlees gaar.

5 Serveer de zalm met de aardappelsalade en sprenkel de saus erover.

 

 




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
54 13002
(6)63.0

Beoordeel dit product

Shop tip