Zaden-notenbrood

Bereiden

Dit stevige zaden-notenbrood van power foodie Rens Kroes bevat zaden en noten en is heerlijk in combinatie met verschillende soorten beleg. Zin in een hartige touch, smeer er dan wat tapenade op.

1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Klop de eieren luchtig in een kom en meng het citroensap en de havermelk erdoor.

2 Voeg het amandel- en boekweitmeel toe plus het zuiveringszout, chiazaad, gebroken lijnzaad, venkelzaad, de kokosolie en gehakte walnoten.

3 Vet een bakblik in met kokosolie en schenk het mengsel erin. Doe het brood in de oven en bak het in 30-35 minuten gaar, of tot een houten prikker die je in het midden steekt er schoon weer uit komt.

4 Laat het brood afkoelen en snijd in plakjes. Serveer met een heerlijke tapenade en olijfolie.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
3 3096

Shop tip