Een superlekker fris dessert dat je heel snel klaar kunt maken. Serveer in leuke glazen.
2. Doe de rest van de suiker, de dooiers en vanille in een grote vuurvaste kom.
3. Breng een pan water zachtjes aan het koken en zet de kom erop. Klop het mengsel met een garde of elektrische handmixer voorzichtig licht en luchtig.
4. Roer de limoncello erdoor en klop nog eens 10 minuten tot je een glanzende, dikke, custardachtige consistentie hebt. Schep over de passievruchtenpulp en serveer meteen warm of laat afkoelen.
6 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.