Griekse lamsburger

Bereiden

Deze frisse lamsburger zijn nét even anders en zullen bij iedereen in de smaak vallen. Serveer met de frisse Griekse salsa. 

1. Voor de salsa: meng de komkommer, tomaat, ui en azijn plus zout en peper.

2. Kruid het gehakt met zout en peper, vorm er 4 schijven van, dek af met vershoudfolieen laat ze in 20 minuten stevig worden in de koelkast.

3. Zet een grillpan op hoog vuur en gril de schijven 4–5 minuten per kant. Rooster de laatste 2 minuten de plakjes halloumi en de broodjes (met de gesneden kant naar beneden) mee.

4. Stel je burgers samen: begin met een beetje yoghurt, dan wat slablaadjes, de lamsschijf, plakjes halloumi en wat salsa. Leg de bovenkant van het broodje erop, steek er een prikker door en geef de pepers en olijven erbij.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
36 9701
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip