Wasabi zalm & wilde rijst

Bereiden

De wasabi geeft een Aziatisch tintje aan de zalm. Combineer met wilde rijst en je tovert het oosten op je bord. 

1 Meng de wasabipasta met de olie; bestrijk hiermee de zalmblokjes rondom.Bewaar ze even in de koelkast.

2 Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, laat even droogstomen en verhit een koekenpan met anti-aanbaklaag.

3 Bak de blokjes zalm ongeveer 45 seconden per kant (in totaal circa 4½ minuut), of tot ze net gaar en mooi goudgeel zijn.

4 Schep de droge rijst om met de lente-uitjes en sojasaus, Serveer de rijst met de erwtenscheuten of rucola en blokjes zalm.

 




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...