Warme pastinaak-aardappel salade

Bereiden

Het zoete van pastinaak is heerlijk in dit saladegerecht, vooral omdat het spek en de kappertjes voor de pittige touch zorgen. Serveer met een witte romige kaas. 

1 Verwarm de oven voor op 180 ºC. Schep de groenten door de helft van de olie en bestrooi ze met zout en peper. Rooster ze gaar in 20–30 minuten.

2 Gril het ontbijtspek en meng het in een kom met de groenten, kappertjes, kruiden, balsamicoazijn en de rest van de olie. Verdeel de vignotte* erover en geef er stokbrood bij.

*Vignotte is een volle romige Franse kaas. je kunt ook een milde zachte geitenkaas gebruiken.




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
0 8322
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip

Geniet van Tasty Thailand!

Vlieg met EVA Air naar Thailand en geniet van grenzeloos lekker eten. 
Tonijn met couscous

Een lekker recept van Jumbo en Jamie Oliver