Warme pastinaak-aardappel salade

Bereiden

Het zoete van pastinaak is heerlijk in dit saladegerecht, vooral omdat het spek en de kappertjes voor de pittige touch zorgen. Serveer met een witte romige kaas. 

1 Verwarm de oven voor op 180 ºC. Schep de groenten door de helft van de olie en bestrooi ze met zout en peper. Rooster ze gaar in 20–30 minuten.

2 Gril het ontbijtspek en meng het in een kom met de groenten, kappertjes, kruiden, balsamicoazijn en de rest van de olie. Verdeel de vignotte* erover en geef er stokbrood bij.

*Vignotte is een volle romige Franse kaas. je kunt ook een milde zachte geitenkaas gebruiken.




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
0 4600
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip