Vietnamese springrolls

Bereiden

Aan dit gerechtje komt maar weinig verhitting te pas, dus je kids kunnen gezellig meehelpen!

1. Zet een pan met water op middelhoog vuur. Kook hierin de noedels 4–5 minuten en laat ze uitlekken. Spoel ze af onder koud water en houd ze apart.

2. Vul een kom met warm water. Doop er een rijstvel in en haal het er al na een seconde weer uit. Leg het plat op een schone theedoek.

3. Schik de garnalen of kip- of vleesreepjes (als je die gebruikt) over het midden van het vel, gevolgd door wat noedels, kruiden, sla en groente; laat aan beide kanten ongeveer 5 cm onbedekt. Vouw die kanten over de vulling en rol het vel er dan omheen. Herhaal dit met de rest van de vellen.

4. Klop de ingrediënten voor de dipsaus in een kleine kom door elkaar. Geef de saus bij de loempiaatjes.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
276 93949
(8)84.0

Beoordeel dit product

Shop tip