Pannenkoekjes met appel-karamelsaus

Bereiden

Pannenkoekjes deluxe, dat is hoe wij ze graag noemen. De appel-karamelsmaak geeft namelijk een rijke en zoete smaak aan het gerecht en de pecannoten maken het geheel helemaal af. Smullen! 

1 Meng de bloem, vanille, eieren, gesmolten boter, melk, karnemelk en het bakpoeder.

2 Smelt de suiker en boter in een pan tot er een karamelkleurige massa ontstaat. Voeg de appelpartjes, rozijnen en piment toe en bak 8–10 min. zachtjes mee.

3 Neem de pan van het vuur en roer de slagroom erdoor.

4 Verhit 2 el beslag in een koekenpan en keer het pannenkoekje na een paar min. om.

5 Stapel de pannenkoekjes op borden, schep de appelpartjes en de saus erover en bestrooi met de pecannoten.




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
1 3730
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip