Tzatziki

Bereiden

Deze frisse dip uit Griekenland, op basis van komkommer en yoghurt, is in een mum van tijd klaar. Serveer met (stok)brood en crudite. 

1. Halveer de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadjes. Snijd in stukken, leg ze in een vergiet en bestrooi ze met zout.

2. Pel en pers de knoflook en meng met de sojayoghurt en de olijfolie. Dep de komkommer droog en rasp grof. Schep door de yoghurt en breng op smaak met zout en peper.

3. Hak net voor het serveren de blaadjes oregano. Garneer de tzatziki met oregano en chilivlokken en besprenkel met wat olijfolie.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
317 23510
(1)15.0

Beoordeel dit product

Shop tip

Zalmschotel met artisjok

Een snel en gezond recept van Jumbo en Jamie Oliver.
Suiker: de begrippen die je móét kennen

Hoe meer je weet over suiker, hoe bewuster je ermee om kunt gaan.