Tropische noedelsalade

Bereiden

Deze tropische noedelsalade is een feestje op je bord! Lekker als bijgerecht bij een barbecue of met gegrilde vette vis.

1 Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking, laat ze uitlekken en houd ze apart.

2 Stamp de pinda’s in een vijzel en doe ze in een kommetje. Gebruik de vijzel opnieuw om een pasta te maken van de gember, de basilicumblaadjes en palmsuiker. Voeg het limoensap, de sojasaus en sesamolie toe en meng er een dressing van.

3 Pel de bananen en snijd ze in plakjes. Doe ze in een schaal met de rest van de vruchten en de noedels. Strooi de pinda’s, lente-uitjes en chilipeper erover, schenk de dressing erbij en schep alles door elkaar. 


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
5 1957
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip