Tortilla met chorizo & aardappel

Bereiden

Chorizo is bij uitstek een Spaanse worst en in deze tortilla combineert 'ie geweldig met de kaas, peterselie, paprika en ei. 

1. Verwarm de oven voor op 180 ºC.

2. Klop de eieren en voeg de kaas, peterselie, paprika’s en zout en peper toe. 

3. Verhit de olie in een koekenpan en bak de stukjes aardappel in ongeveer 3 minuten goudbruin. Neem ze uit de pan.

4. Bak dan de plakjes chorizo 1 minuut in dezelfde pan. Voeg de stukjes aardappel weer toe, gevolgd door het eiermengsel.

5. Bak alles 5 minuten in de pan en daarna 8–10 minuten in de oven.




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
234 16380
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...