Thaise viscurry

Bereiden

1 Kook de rijst al dente in ruim kokend water met wat zout.

2 Zet de krieltjes in koud water met wat zout, breng op hoog vuur aan de kook en laat ze ongeveer 8 minuten koken, tot ze bijna maar net niet
helemaal gaar zijn.

3 Verhit 2 eetlepels kokosolie in een hoge pan of wok. Voeg de gember, kaneelstokjes en currypasta toe en roer 2 minuten tot de geuren vrijkomen. Doe dan de kokosmelk plus 300 milliliter water erbij en breng aan de kook.

4 Voeg de krieltjes, ui, paprika en kabeljauwfilet toe en laat 7 minuten stoven op laag vuur tot alles goed gaar is. Serveer de viscurry met de rijst en koriander.

TIP: Wil je de smaak van Thailand écht ontdekken? Boek dan nu een ticket naar Bangkok of Chiang Mai via vijfsterren-luchtmaatschappij EVA Air en geniet er van grenzeloos lekker eten!

 


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
61 26341

Shop tip

Geniet van Tasty Thailand!

Vlieg met EVA Air naar Thailand en geniet van grenzeloos lekker eten. 
Tonijn met couscous

Een lekker recept van Jumbo en Jamie Oliver