Deze garnalenpakketjes staan in een oogwenk op tafel. Smullen!
1 Verhit de olie in een wok en roerbak de garnalen en taugé tot de garnalen na 2–4 minuten gaar zijn.
2 Meng de ingrediënten voor de dressing in een grote kom. Schep de garnalen erdoor, laat de smaken inwerken.
3 Verdeel de garnalen, taugé, lente-uitjes en koriander over de slabladeren en rol er pakketjes van.
Voor 10–12 pakketjes
• 1 el arachideolie
• 150 g rauwe garnalen
• 100 g taugé
• 2 lente-uitjes, gesneden
• blaadjes van 30 g koriander
• bladeren van 1 krop ijsbergsla
• dressing 2 el Thaise rode currypasta
• 2 tl rijstazijn
• 1 rode chilipeper, in plakjes
• 3 el olijfolie
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.