Tarte fine met marsepein en appel

Bereiden

Wat een lekker hapje, deze taart fine! De combinatie van de frisse appel en de zoete marsepein doet het in dit recept erg goed. 

1. Verwarm de oven op 180 ºC. Vorm een reep deeg van 18 x 5 cm.

2. Leg langs de zijkanten nog 2 repen van 18 x 1,5 cm, plak aan elkaar, bestrijk met dooier en prik gaatjes in het deeg.

3. Bestrooi met rozijnen, leg er plakjes appel op, rozijnen en stukjes marsepein. 

4. Bestrooi met sinaasappelrasp. Bak 10–15 minuten. Serveer met crème fraîche of ijs. 
 


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
16 5634
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...