Deze pasta met zalm van duurzame visexpert Bart van Olphen is het perfecte gerecht om het weekend mee in te luiden! Serveer eventueel met een simpele groene salade.
1. Kook de pasta in ruim kokend water met flink wat zout. De kooktijd hangt af van de soort pasta; kijk daarvoor op de verpakking.
2. Neem de koekenpan en verwarm de boter. Voeg de champignons toe en bak deze tot ze bruin worden. Voeg nu de zalm toe en bak de stukjes een minuut mee.
3. Voeg de kappertjes toe en blus af met het citroensap. Laat alles 3 minuten pruttelen en voeg daarna de room toe, die je 2 minuten laat inkoken.
4. Laat de pasta uitlekken en voeg deze direct toe aan de saus. Voeg nu de dragon toe en breng op smaak met peper en zout. Serveer direct.
Voor 2 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.