Tagliatelle met garnalen

Bereiden

Dit zomerse pastagerecht met garnalen, courgette, tomaatjes en citroensap serveer je met een frisse groene salade. 

1. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de courgettes, laurierblaadjes en knoflook 5 minuten op middelhoog vuur.

2. Voeg de kerstomaten, tomatenpuree, wat zout en peper toe; verhit 10 minuten mee.

3. Voeg voor de laatste 3 minuten de garnalen, het citroensap en de geraspte citroenschil toe. Neem de pan van het vuur als de garnalen roze zijn.

4. Kook de tagliatelle al dente. Laat uitlekken en bewaar een kop kooknat. Voeg dit met de pasta toe aan de saus.

5. Roer alles goed door, strooi de peterselie erover en serveer.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
422 15897
(1)11.0

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...