Stoofpot met lamsvlees

Bereiden

Stoofpotten zijn op-en-top herfst! Maar laten we de winter niet vergeten. Dit recept maak je met lamsvlees, maar wil je liever rund? Dat kan natuurlijk ook. Houd wel even rekening met een andere suddertijd, dit check je door te proeven. Vind jij de bite fijn? Dan ben je zover! 

1 Bestrooi de koteletten met zout en peper. Giet de olie in een gietijzeren braadpan en braad de koteletten aan. Haal ze uit de pan en zet apart.

2 Doe de bleekselderij, ui en knoflook in de pan en bak in 5 minuten zacht. Voeg de aardappelschijfjes plus zout en peper toe. Roer er de tomaatjes, passata en witte wijn door.

3 Voeg de koteletten weer toe. Zet het vuur hoog en breng aan de kook. Draai het vuur dan weer laag en laat alles 40 minuten stoven, of tot het vlees en de aardappelschijfjes gaar zijn en de saus is ingedikt.
 



Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
102 26081
(2)24.0

Beoordeel dit product

Shop tip