Spaghetti met gorgonzola 

Bereiden

Deze spaghetti is een echte krachtpatser. Lekker vóór of ná het sporten, maar ook voor op een snelle doordeweekse avond is het een fijn gerechtje. Vind je gorgonzola iets te scherp? Vervang het door geitenkaas bijvoorbeeld; zacht van smaak en heerlijk in combinatie met spinazie. 

1 Kook de spaghetti al dente. Fruit intussen de ui in de boter zacht en glazig, voeg melk, ricotta en gorgonzola toe, klop dit op laag vuur tot de kazen zijn gesmolten en de saus heet is.

2 Verhit de spinazie een paar minuten mee, tot de blaadjes zijn geslonken. Breng op smaak met nootmuskaat, zout en peper.

3 Laat de spaghetti uitlekken, meng de saus erdoor.
 



Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
122 31944
(5)54.0

Beoordeel dit product

Shop tip