Spaghetti met gorgonzola 

Bereiden

Deze spaghetti is een echte krachtpatser. Lekker vóór of ná het sporten, maar ook voor op een snelle doordeweekse avond is het een fijn gerechtje. Vind je gorgonzola iets te scherp? Vervang het door geitenkaas bijvoorbeeld; zacht van smaak en heerlijk in combinatie met spinazie. 

1 Kook de spaghetti al dente. Fruit intussen de ui in de boter zacht en glazig, voeg melk, ricotta en gorgonzola toe, klop dit op laag vuur tot de kazen zijn gesmolten en de saus heet is.

2 Verhit de spinazie een paar minuten mee, tot de blaadjes zijn geslonken. Breng op smaak met nootmuskaat, zout en peper.

3 Laat de spaghetti uitlekken, meng de saus erdoor.
 



Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
129 35203
(5)54.0

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...