Spaghetti met gehaktballetjes

Bereiden

Spaghetti, wie houdt er niet van? Deze variant met gehaktballetjes en tomatensaus is een recept waar je iedereen blij mee maakt!
 
1 Fruit de plakjes knoflook in een beetje olijfolie. Als de knoflook verkleurt, voeg je de tomaten plus royaal zout en peper toe. Laat de saus pruttelen.

2 Meng het gehakt, de geperste knoflook, eieren, pijnboompitten, peterselie en parmezaan in een kom. Knijp het water uit het brood en breek het boven de kom. Voeg zout en peper toe en kneed het gehakt. Maak je handen nat en rol er balletjes van.

3 Verhit wat olijfolie op middelhoog vuur. Als de olie heel heet is, voeg je de balletjes toe en bak je ze in 6–8 minuten rondom bruin. Voeg meer olie toe als ze aan elkaar beginnen te plakken. Als ze gaar en bruin zijn, voeg je de balletjes toe aan de zacht pruttelende tomatensaus.

4 Kook de pasta. Giet af en roer de pasta door de saus met balletjes. Strooi er vlak voor het opdienen extra parmezaan over.

Per portie 506 kcal, 25,8 g vet (10,1 g verzadigd), 35,5 g eiwit, 31,9 g koolhydraten, 2,7 g suikers

Recept Georgia Levy
Fotografie David Loftus

Maak dit recept met de Imperia pastamachine


 
 


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
344 130707
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip