Spaanse kippensoep

Bereiden

De weldadige eigenschappen van soep worden al eeuwen bezongen in kookboeken en medische verhandelingen. Heb je iets onder de leden? Vraag je liefje, je buurman of je oma om zo’n supersoepje te maken en je bent zo weer op de been.

1 Breng de bouillon aan de kook en voeg de ham, pasta en eventueel de saffraan toe. Breng opnieuw aan de kook, trek de pasta met een vork uit elkaar en draai het vuur laag. Laat de soep 5–6 min. koken, tot de pasta gaar is. Je hebt geen zout nodig.

2 Voeg de stukjes ei en eventueel de chilipeper toe. Laat de soep nog 2–3 min. koken. Neem de pan van het vuur en voeg de kruiden toe. Nu hoef je hem alleen nog in een kom te doen en en op te lepelen. Zo, voel je je al beter?

Per portie 284 kcal, 14,5 g vet (4,2 g verzadigd), 26,6 g eiwit, 12,2 g koolhydraten, 5,8 g suikers

Psst...
Op zoek naar meer soeprecepten? 
Zo maak je super-soepen!




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
0 9210
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip