Snelle pasta pesto met parmezaan

Bereiden

Voor deze supersnelle pasta hoef je alleen een pesto te maken en de pasta te koken. In een mum van tijd kun je aan tafel!

1 Pureer voor de pesto 50 g platte peterselie, 30 g amandelen, 20 g geraspte parmezaan en 4 el extra vergine olijfolie tot een fijn mengsel. Voeg zout toe. Doe in een potje en giet er een beetje olie over.

2 Wil je hem direct serveren, kook dan pasta volgens recept en meng de pesto er doorheen. Strooi naar smaak nog wat parmezaan over het gerecht.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
91 1874
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...