Het deeg van deze snelle pizza maak je van tevoren, zodat je op het moment supreme het deeg alleen maar een paar minuutjes hoeft te bakken.
1. Meng meel, gist, zout, suiker, 1 el olijfolie en 180–200 ml lauw water. Kneed er een soepel deeg van, dek het af en laat 1 uur rijzen. Je kunt ook kant en klaar pizzadeeg gebruiken.
2. Fruit de knoflook in 4 el olijfolie en voeg de tomaten, basilicum plus wat zout en peper toe.
3. Verdeel het deeg in 4 ballen en rol uit. Bestrijk één kant van elke pizzabodem met olie en bak met de oliekant naar beneden 2–4 minuten. Bestrijk de andere kant met olie en keer om. Laat iets afkoelen voor je het in vierkantjes snijdt.
4 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.