Snelle garnalencurry

Bereiden

Sneller op tafel kan haast niet. Deze garnalencurry is heel makkelijk om te maken en bij uitstek een gerecht dat je op een doordeweekse avond zo op tafel zet. Garneer met koriander en serveer met rijst en papadums.

1 Verhit de olie in een grote pan en fruit de ui 8-10 minuten. Voeg de chilipeper, knoflook, gember en kurkuma toe en bak ze enkele minuten mee.

2 Doe de kokosmelk en tomaten erbij. Breng het mengsel aan de kook en laat het 10-15 minuten sudderen, tot het dik is. Voeg de garnalen toe en kook ze 5 minuten. Garneer met koriander en serveer met rijst en papadums.



 




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
127 43887
(1)13.0

Beoordeel dit product

Shop tip

Feel good met Vichy

Jamie Oliver en Vichy 'Slow Âge' hebben de handen ineengeslagen om de boodschap van een bewuste eet- & levensstijl te vertellen.