Simpele albóndigas

Bereiden

Gehaktballetjes smaken eigenlijk altijd wel goed. Deze Spaanse variant maak je met paprikapoeder, chilivlokken en tomatenblokjes. Smullen! Serveer met een stuk vers brood, verse pasta of een bolletje rijst. 

1. Meng het varkensgehakt, het ei, wat peterselie, een snuf paprikapoeder en de chilivlokken. Rol 12 balletjes ,dek af en zet ze in de koelkast.

2. Bak de plakjes knoflook 1 minuut op middelhoog vuur, voeg 2 blikjes tomaat toe plus een scheutje water en laat 15 minuten zacht koken.

3. Bak vervolgens in een aparte pan de balletjes gaar. Doe ze in de saus en verhit nog 10 minuten op laag vuur.
 




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
218 75405
(1)11.0

Beoordeel dit product

Shop tip

Tafeltje, dek je

Maak niet alleen indruk met je kookkunsten, maar ook met je feestelijk gedekte tafel!