Saté-marinade voor vis

Bereiden

Je vis marineren was nog nooit zo makkelijk en lekker! Serveer met rijst en geroerbakte groente.

1 Pureer 75 g ongezouten geroosterde pinda’s met 1 teen knoflook, ½ rode chilipeper zonder zaadjes, 1 el bruine basterdsuiker, 1 el vissaus, 2–3 el kokosmelk, 1 tl sojasaus, sap van 1 limoen en een scheutje water.

2 Proef en pas de saus naar smaak aan. Snijd de vis in blokjes en marineer ze minstens 30 minuten; rijg ze aan prikkers en gril ze in 4-6 minuten per kant gaar. 


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
32 5642
(1)15.0

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...