Saté-marinade voor vis

Bereiden

Je vis marineren was nog nooit zo makkelijk en lekker! Serveer met rijst en geroerbakte groente.

1 Pureer 75 g ongezouten geroosterde pinda’s met 1 teen knoflook, ½ rode chilipeper zonder zaadjes, 1 el bruine basterdsuiker, 1 el vissaus, 2–3 el kokosmelk, 1 tl sojasaus, sap van 1 limoen en een scheutje water.

2 Proef en pas de saus naar smaak aan. Snijd de vis in blokjes en marineer ze minstens 30 minuten; rijg ze aan prikkers en gril ze in 4-6 minuten per kant gaar. 


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
37 8418
(1)15.0

Beoordeel dit product

Shop tip

Tafeltje, dek je

Maak niet alleen indruk met je kookkunsten, maar ook met je feestelijk gedekte tafel!