Salade niçoise-wraps

Bereiden

'Na een uitgebreid onderzoek onder mijn culinaire en Franse vrienden ben ik ik tot de conclusie gekomen dat je een salade ‘Niçoise’ mag noemen zolang hij ingrediënten bevat die je in de omgeving van de Provençaalse stad Nice kunt vinden.'

1 Klop alle ingrediënten voor de vinaigrette in een kom. Voeg zout en peper naar smaak toe.

2 Breng water aan de kook. Voeg het zout en de suiker toe, en dan de sperziebonen. Blancheer 2 minuten, giet ze af en spoel ze af onder koud stromend water.

3 Verdeel het kropje sla en het roodlof in blaadjes; je hebt er in totaal 12 nodig. Verdeel de resterende ingrediënten over de blaadjes; halveer de sperziebonen als ze te lang zijn.

4 Besprenkel met vinaigrette en geef de rest er in een kleine kom bij.

Dit recept is afkomstig uit het boek Chez Rachel van Rachel Khoo.




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
49 11872
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip