Deze salade met warme zalm staat binnen no time op tafel. Enne.. hij smaakt het lekkerst als er buiten een zonnetje schijnt.
1. Bestrooi de zalm met zout en peper.
2. Verhit de olie in de wok tot de pan bijna rookt.
3. Leg de zalmfilets erin en bak ze 2-3 minuten per kant tot ze aan de buitenkant zijn dichtgeschroeid en van binnen lichtroze en ondoorzichtig zijn.
4. Schep intussen de rest van de ingrediënten om, behalve de nuoc cham en pinda’s, voor een appelsalade.
5. Verdeel de appelsalade over 2 kommen, voeg de in stukjes gebroken zalm toe en garneer met pinda’s.
Dit recept komt uit het boek ‘Wok Easy’ van Caroline Hwang (€19.99, Becht).
2 personen, 30 minuten:
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.