Rundvlees met peper & sinaasappel

Bereiden

Een stoer gerecht met rundvlees waar je niet lang voor in de keuken hoeft te staan! De rode peper en sinaasappel zorgen voor een verrassende smaakeffect.

1 Meng de sojasaus, oestersaus, knoflook en gember. Voeg het vlees toe en laat het 10 minuten marineren.

2 Verhit de olie in een pan op hoog vuur en bak het vlees 2 minuten, tot het bruin is maar niet gaar. Schep het op een bord.

3 Giet het sinaasappelsap bij de marinade. Bak de bimi en paprika 2 minuten. Voeg de ui toe en laat alles nog 1 minuutje bakken. Roer de marinade erdoor en wacht tot hij borrelt. Voeg het vlees toe, roer het erdoor en serveer.




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
83 10033
(1)14.0

Beoordeel dit product

Shop tip