Röstirondjes met makreel

Bereiden

Mmm, deze rostirondjes zijn echt heel erg lekker! Knijp er vlak voor het eten een beetje verse citroen boven uit, het zuurtje haalt de smaak nog meer naar boven.

1 Kook de aardappels zacht. Pureer ze met de helft van de boter en wat peper en zout. Laat afkoelen en roer er dan het bieslook, de bloem en mosterd door.

2 Verdeel het mengsel in 4 porties en maak daar röstirondjes van. Laat ze koud worden in de koelkast.

3 Maak een dressing van het sap van een halve citroen, dubbel zoveel olie en wat zout & peper. Snijd van de andere citroenhelft partjes.

4 Bak de röstirondjes in wat boter in 3–4 minuten per kant goudbruin.

5 Schep in een kom de waterkers, appel en amandelen om met de dressing.

6 Serveer de rösti met de salade en makreel. Geef de partjes citroen erbij.

 




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
14 4103
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip