Roomborstplaat

Bereiden


1 Kook de suiker met slagroom, water en de vanille in een hoge pan; het volume kan tijdens het koken 4x toenemen. Verhit tot precies 115°C (meet met een kookthermometer). Houd de wanden van de pan schoon met een nat kwastje.

2 Doe de fondant in een schaal, voeg de hete suikerstroop toe en roer een paar minuten goed door. Giet kleine rondjes borstplaat of vul een hartvorm op vochtig gemaakt bakpapier. Laat afkoelen. 

Fotografie Ernie Enkelaar
Recept Cees Holtkamp


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
41 9953
(6)64.0

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...