Romige pêche melba

Bereiden

Dit is een vloeibare versie van het klassieke perziktoetje pêche melba. Deze versie smaakt minder zoet dan het originele dessert, maar is wel heel fruitig en romig dankzij de toevoeging van tahini. 

1 Doe de grove stukjes perzik samen met de banaan, sesamzaadpasta, melk, vanille, het citroensap plus de ijsblokjes in de blender en pureer op de hoogste stand tot een glad drankje.

2 Doe de helft van de smoothie over in 2 middelgrote glazen potjes, voeg aan de andere helft in de blender de frambozen toe en mix tot het mengsel mooi glad en roze van kleur is.

3 Schenk de frambozensmoothie voorzichtig op de perziklaag: begin aan de rand en schenk in een draaiende beweging naar binnen, zodat de frambozenlaag niet direct naar de bodem zakt en je mooie laagjes houdt.

4 Ga voorzichtig een paar keer met het uiteinde van een theelepel langs de binnenkant van beide glazen om een marmereffect te creëren. Leg de perzikplakjes op de frambozenlaag, strooi wat kokosrasp, bijenpollen plus hennep- en chiazaad erover en serveer meteen.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
Shop tip