Roerbaktofu met noedels & paksoi

Bereiden

Een heerlijk kleurrijk roerbakgerecht met rijstnoedels, verse groente en tofu. Ideaal voor als je een dagje geen vlees of vis wilt eten.

1 Kook de noedels en giet ze af. Rooster de pinda’s in een droge pan goudbruin. Verhit de arachideolie in een wok op hoog vuur. Voeg sjalotringen, knoflook, gember en chilipepers toe en bak 1 minuut. Doe paprika, tofu, peultjes en paksoi erbij. Bak enkele minuten mee.

2 Voeg lente-uitjes en noedels toe als de groenten zacht worden. Roer een scheut sojasaus en de sesamolie door, schep om tot alles heet is. Voeg op het laatst limoensap en korianderblaadjes toe; serveer met de geroosterde pinda’s.

3 Kook de noedels en giet ze af. Rooster de pinda’s in een droge pan goudbruin. Verhit de arachideolie in een wok op hoog vuur. Voeg sjalotringen, knoflook, gember en chilipepers toe en bak 1 minuut. Doe paprika, tofu, peultjes en paksoi erbij. Bak enkele minuten mee.

4 Voeg lente-uitjes en noedels toe als de groenten zacht worden. Roer een scheut sojasaus en de sesamolie door, schep om tot alles heet is. Voeg op het laatst limoensap en korianderblaadjes toe; serveer met de geroosterde pinda’s.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
171 46185
(1)14.0

Beoordeel dit product

Shop tip