Rode paprikasoep met tijm

Bereiden

Met dit heerlijke rode paprikasoepje zit je snel aan tafel! Gemakkelijker kan niet. Onze redactietip: vries een portie in, dan kun je er op een later moment ook nog van genieten...

1 Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers en chilipeper toe en fruit ze 10 minuten. Voeg het karwijzaad, de knoflook en tijm toe. Bak even mee. Voeg de stukjes paprika toe, leg het deksel op de pan en laat 10 minuten zacht ‘zweten’.

Shop tip: houd je goeie goed netjes met dit gave Jamie Oliver keukenschort. Voor de echte keukenprins- of prinses hebben we er zelfs bijpassende ovenwanten bij!

2 Voeg de groentebouillon toe en breng de soep aan de kook. Laat dan 15 minuten op laag vuur koken. Neem de pan van het vuur en laat iets afkoelen. Pureer de soep glad en druppel er wat olie over. Bestrooi tot slot met geroosterd karwijzaad.

Psst...
Op zoek naar meer soeprecepten? 
Zo maak je super-soepen!




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
900 20247
(1)15.0

Beoordeel dit product

Shop tip