Risotto met asperges & verse munt

Bereiden

Een goede risotto is goud waard. In dit recept combineer je de romige rijst met heerlijke asperges en verse munt. Een hemelse combi! 

Fruit de ui, bleekselderij en knoflook met een snuf zout in een scheut olie. Voeg de rijst toe en roer 2 min. Doe de wijn erbij en laat die inkoken. Voeg een soeplepel bouillon toe, laat die absorberen en voeg nog een lepel toe. Roer regelmatig. Voeg na ongeveer 15 min. de groenten toe. Is de risotto al dente, voeg dan de munt, kaas en boter toe, plus wat zout en peper. Laat 5 minuten staan met het deksel op de pan en het vuur uit.




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
83 20377
(5)54.0

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...